Showroom

Besøk vår butikk og utstillingslokale

 

I vår butikk får du profesjonelt råd og inspirasjon til å leve lysdrømmene dine. Det kan være vanskelig å velge riktig belysning, og derfor har vi et bredt utvalg av våre lamper fra nettbutikken vist i butikken vår.


Utstillingen gir deg muligheten til å se lampens lys, former og farger. Vi er eksperter i lys og designlamper, og vi ser frem til å gi råd og inspirere deg.

En verden av lys

Vi har dekorert inngangen vår med vakre Fil de Fer fra italienske Catellani & Smith. Når du er kommet op af trappen går du inn i et stort rom, og uansett hvilken retning du velger å gå, garanterer vi deg for at du får en opplevelse utover det vanlige.


I et hjørne av butikken møter du elegante og ukonvensjonelle lysarmaturer som spiller med lys og skygger. Hvis du er ute etter designerlamper der kunst er en del av lampens identitet, vil du finne interessante Catellani & Smith dekorative pendler og gulvlamper.


Du vil kunne se en stor del av lampene vi har i nettbutikken, men kontakt oss hvis du vil se en bestemt lampe for å finne ut om vi har det. Utforsk vårt showroom, og du finner en rekke moderne og funksjonelle designlamper som alle utmerker kvalitet og kan inspirere deg til å skape nye interiørdesign alternativer.

 Finn riktig belysning – spotbelysning

Det er viktig for oss at du finner den riktige lampen med den korrekte belysning. I entreen eller til ditt nye walk-in skap har du kanskje behov for klart lys fra spots.
Vi har derfor innredet et rom spesifikt til spotbelysning. Her har du mulighet for å se et bredt utvalg av spots. Vi gir deg muligheten for å se de forskjellige lyssettinger og deres innbygningsmuligheter. 

Utendørsbelysning

Når du skal velge lamper til utendørs bruk vil vi gjerne hjelpe og veilede deg. Derfor har i vår showroom vist et bredt utvalg av utendørsbelysning i butikken vår. 

Rådgiving og ekspertise

Lidenskapen vår for belysning skinner tydelig fram når vi veileder kundene våres. Vi setter vår ære i å veilede og gi deg råd så du får kjøpt den helt riktige lampen som oppfyller alle ønskene dine. Vi har et bredt sortiment utstilt i butikken vår og vi skifter kontinuerlig modellene ut.


Det er en stor gratis parkeringsplass rett utenfor døra, og hvis du vil reise med offentlig transport så se på mulighetene her.