Showroom

Besøk butikken og utstillingsrommene våre

 

I butikken vår får du profesjonell rådgiving og inspirasjon til å leve ut alle dine belysningsdrømmer. Det kan være vanskelig å velge den riktige belysning og derfor har vi et stort sortiment av lamper fra nettbutikken utstilt i butikken vår.

Utstillingene gir deg mulighet for å se lampenes lys, form og farge. Vi er eksperter innenfor belysning og designlamper – og vi gleder oss til å gi deg gode råd og inspirasjon.

En verden av lys

Vi har innredet inngangen vår med flott veggbelysing og behagelige spotlights som opplyser veien din opp til butikken.
Her vil du tre inn i et stort rom hvor du blir ønsket velkommen av tre røde løpere. Uansett hvilken retning du velger å gå garanterer vi deg for at du får en unik opplevelse.
 

I det ene hjørnet av butikken vil du se elegante og utradisjonelle lyssettinger hvor det lekes med lys og skygger.

Hvis du er på utkikk etter designlamper hvor kunst er en del av lampens identitet vil du definitivt finne By Another Story og Catellani & Smith' dekorative pendler og gulvlamper interessante.
 

I vår store vindusseksjon får du muligheten til å visualisere hvordan lyssettingen faller i et rom hvor det er mye naturlig lys.

Når du går på oppdagelse i denne utstillingen vil du oppleve en rekke moderne og funksjonelle designlamper som alle utstråler kvalitet og kanskje inspirerer deg til nye innredningsmuligheter med designlamper

 Finn riktig belysning – spotbelysning

Det er viktig for oss at du finner den riktige lampen med den korrekte belysning. I entreen eller til ditt nye walk-in skap har du kanskje behov for klart lys fra spots.

Vi har derfor innredet et rom spesifikt til spotbelysning. Her har du mulighet for å se et bredt utvalg av spots. Vi gir deg muligheten for å se de forskjellige lyssettinger og deres innbygningsmuligheter. 

Utendørsbelysning

Når du skal velge lamper til utendørs bruk vil vi gjerne hjelpe og veilede deg. Derfor har vi innredet et rom med utendørsbelysning i butikken vår. Vi har et bredt utvalg og vi har blant annet utstilt utendørs vegglamper, utendørsspots og husnumre med lys.

Salg på designlamper

Vi har et annet rom innredet med våres utstillingsmodeller hvor du kan finne masse flotte designlamper til fordelaktige priser.

Rådgiving og ekspertise

Lidenskapen vår for belysning skinner tydelig fram når vi veileder kundene våres. Vi setter vår ære i å veilede og gi deg råd så du får kjøpt den helt riktige lampen som oppfyller alle ønskene dine. Vi har et bredt sortiment utstilt i butikken vår og vi skifter kontinuerlig modellene ut.


Det er en stor gratis parkeringsplass rett utenfor døra, og hvis du vil reise med offentlig transport så se på mulighetene her.