Hvem er vi?

Om Mekavi

 

En lys ide ble til virkelighet i 2003 da Mekavi ble lansert som Danmarks første internettbutikk med designlamper i Danmark.

Tanken og ideen bak Mekavi var å skape et univers hvor mange forskjellige merker og designlamper skulle bli samlet i et innbydende og overskuelig miljø på nettet. Internettbutikken ble derfor startskuddet for det Mekavi du kan møte i dag – både online og i våres fysiske butikk i Sydhavnen i København.

Mekavi blir til en fysisk butikk

Mannen bak ideen, Hassan Mekavi, hadde et ønske om at Mekavi skulle være mer enn en internettbutikk. Med en utdannelse som arkitekt og bakgrunn som Art Director har han alltid hatt fokus på å utvikle nye konsepter som gir kundene en ekstraordinær opplevelse.
 

I 2004 besøkte han en designmesse og fikk ideen til hvordan Mekavi framover skulle tilby kundene sine et univers hvor det både skulle være mulig å se lampene og få faglig sparring til å innfri deres tanker, behov og ønsker.
 

En industribygning i Valby ble derfor forvandlet til en moderne butikk og utstillingsrom som de neste 10 år skapte rammene for butikken.

Designlamper til København
 

I 2015 flyttet vi fra industribygningen i Valby til større lokaler i København SV. Her har vi innredet butikken med fokus på å iscenesette stemninger, og du som kunde kan la deg inspirere og se mange av lampene våres utstilt.
 

Butikken vår er vårt hjertebarn. Vi arbeider hele tiden på å skape nye, flotte og innbydende utstillinger. Vi arbeider med design, farger og lyssettinger – og vi deler gladelig vår ekspertise med deg. Hvis du har spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Kunden i fokus

Hos Mekavi er det altavgjørende for oss at du som kunde går herifra med ny inspirasjon og faglig rådgivning.

Vi legger derfor ekstra krefter i å skape et univers hvor du kan få den aller beste rådgivning til å realisere ønskene dine når det gjelder belysning i hjemmet ditt.

Vi hjelper deg gjerne med ideer og inspirasjon hvis du har behov for fornyelse, skal flytte eller står foran et større byggeprosjekt.

 

Du kan lese mer om rådgivning her.